Passie voor ICT

Meindert Jan Waardenburg en Fabian de Bruijn bundelden in 2017 hun krachten en begonnen I-Experts. “Al snel breidden wij het team uit met ervaren experts en veelbelovende talenten met een passie voor ICT. Wij zijn ervan overtuigd dat de mooiste successen altijd voortkomen uit samenwerking en onze digitale oplossingen maken samenwerken eenvoudig en leuk.”

Vanuit onze overtuiging weten we dat #ExpertsTogether veel verder komen. Dat kunnen we alleen waarmaken als we een partnerschap aangaan met onze opdrachtgevers. We investeren dan ook graag in duurzame relaties, waarbij we vertrouwen op elkaars expertise en op de ‘drive’ om samen te willen ontdekken. We zijn strategische doeners, met een duidelijke lange-termijn-focus.

Ons karakter

Wij zijn een open boek, helder in onze contacten, positief, realistisch en toegewijd. We zijn nieuwsgierig en daadkrachtig. We denken altijd een paar stappen vooruit. Techniek moet werken, dus bewaken wij het digitale werkplezier van de medewerkers van onze opdrachtgevers. We houden van slimme technieken en oplossingen en brengen ons enthousiasme graag op jou over.